Detalji sm*tnog ishoda nesreće u Cazinu

Prije dva dana, u nesreći s traktorom, život je izgubio Hase Ć. sedamdesettrogodišnjak iz Gornje Koprivne kod Cazina.

Do nesreće je došlo u naselju Krakača gdje je unesrećeni upravljao traktorom s prikolicom nad kojim je izgubio kontrolu i udario u porodičnu kuću, što je prijavljeno policiji od strane mještana, koji su, također, rekli da je unesrećenom pozlilo tokom vožnje.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Cazin. Za sada nije poznat razlog zbog kojeg je navedeni izgubio kontrolu nad vozilom, što će utvrditi daljna istraga. Nije bilo drugih učesnika u ovom događaju.

Unesrećena osoba je prebačena u Dom zdravlja Cazin, a zatim u Kantonalnu bolnicu Bihać, nakon čega je, uslijed povreda, preminula.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više