Cazin u srijedu bez struje, evo tačnih lokacija

Zbog planiranih radova Podružnice Elektrodistribucija Bihać – PJD Cazin na elektroenergetskim objektima dana 05.02.2020. godine.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U vremenskom periodu od 09:00 do 15:30 sati bez napona će biti kupci koji se snabdjevaju električnom energijom sa sljedećih trafo područja: Sivići, Memića brdo 1 i 2, Šolići, Donji Memići i Krehići Vodovod.

Za sve informacije kupci se mogu obratiti Službi za odnose sa javnošću i informisanje kupaca za područje USK-a na broj besplatnog telefona 080 020 134.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više