U petak dženaza 14-godišnjem Muhammedu Bosniću iz Bužima

Dana 03.08.2020. godine na ahiret je prselio u 14-oj godini života. Dženaza namaz obavit će se u petak 07.08.2020. godine na porodičnom mezarju KOD KUĆE BOSNIĆA u 15:00 sati. Dženaza kreće ispred porodične kuće.

Podsjećamo, na lokalitetu Milina ada, u blizini sela Čaplje, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, u ponedjeljak su se na rijeci Sani oko 14 sati UT0PILI Omer Bosnić (50) i njegov 15-godišnji nećak Muhamed.

U jednom trenutku dječak je zagazio u dublju vodu, te ga je ponijela riječna matica, a navodno je bio neplivač.

Omer je SK0ČI0 u vodu za njim u pokušaju da ga spasi, a dječak ga je, prema pričanju očevica, čvrsto zagrlio onemogućivši ga da pliva, nakon čega su obojica, nakon nekoliko trenutaka B0RBE, potonuli.

Pomenuta osoba je bila neplivač i nije se us*dila da im PRISK0ČI u pomoć, već je pokušala da zovne nekoga u blizini, ali dok je pomoć došla za njih dvojicu je već bilo prekasno.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više