Š0KANTAN SNIMAK IZ BUŽIMA: Pogledajte SUK0B policajca i njegove strine u Bužimu (VIDEO)

Društvenom mrežom Facebook kruži snimak SUK0BA muškarca i starije žene iz Bužima.

Kako saznaje “Avaz” riječ je o Esmiru Čauševiću zvanom Čupo i njegovoj strini, a razlog su IMOVINSKO-PRAVNI PR0BLEMI.

Čaušević je policajac MUP-a USK-a snimak SUK0BA objavio je sin od njegove strine koji je uposlenik Granične policije BiH.

Pogledajte video:

Tri novozaražena slučaja u Cazinu i dva u Sanskom Mostu!

U Bosni i Hercegovini su u posljednja 24 sata potvrđena 262 nova slučaja koronavirusa, a analizirano je najmanje 1.407 uzoraka.

U Federaciji BiH je bilo 128 novozaraženih, u RS-u 118, a u Brčko distriktu 16 novih slučajeva virusa. U protekla 24 sata u FBiH je testirano 919 uzoraka, od čega je bilo 128 pozitivnih na koronavirus.

Na području Unsko-sanskog kantona zabilježeno je 5 novih slučajeva zaraze, odnosno tri u Cazinu i dva u Sanskom Mostu.

U posljednja 24 sata je oporavljeno 113 osoba, a od početka epidemije od SARS-CoV-2 su se oporavila 4.072 pacijenta u Federaciji BiH, a trenutno je aktivnih 3.571 slučaj. Do sada je preminulo 185 osoba, a u posljednja 24 sata su preminule tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus, sve tri žene iz Sarajeva, Lukavca i Živinica. U ovom entitetu je na H0SPITALIZACIJI 296 pacijenata od kojih je osam na respiratoru.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više