Oglasio se policajaca iz Bužima Esmir Čaušević i objasnio zašto se SUK0BIO sa strinom

Nakon što su brojni korisnici društvene mreže Facebook podijelili snimak SUK0BA iz Bužima na kojem se naguravaju Esmir Čaušević i njegova strina, Čaušević je za “Avaz” objasnio detalje istog.

– To je samo dio videa na kojem se vidi kako ona pa*da. Ali ona je mene nap*ala. Ona mene PR0V0CIRA, želi da ostanem bez posla u policiji. Ko god zna kakva je ona, naše komšije, znaju koliko ja i moja porodica imamo PR0BLEMA s njom. Ona PR0V0CIRA i želi da je ud*rim kako bi ostao bez posla – kaže Čaušević za “Avaz”.

Pojašnjava nam da on nije nas*lnik i da nikada joj nije htio ružnu riječ da kaže.

– Ona pravi PR0BLEME meni. Sve druge ljdue, svoju djecu huška na mene. Ja nikada nisam imao mrlje u karijeri. CIjeli PR0BLEM je nastao zbog međe. I ja se nadam da će to su*d riješiti. Ali zaista, ljudi, ja nju nisam nikada mrko-poprijeko pogledao. Nekoliko puta ja krenem iza kuće da K0PAM, da K0SIM, ona se zalijeće na mene. Ga*đa me kamenjem.  Ja sam se uvijek suzdržavao, ali stvarno je prevršila svaku mjeru – ispovijeda se Čaušević.

Ističe da je pod velikim ud*rom javnosti zbog videa a niko nije njega pozvao da kaže istinu.

– Njen sin je organizirao ovaj snimak. Ko bi to dopustio da mu neko majku ud*ra a da on snima ili neko njegov. Što nisu pustili cijeli snimak nego samo dio gdje ona pa*da? Ja nju dodirnuo nisam! Ne znam, sve naše komšije znaju ko je ko u našoj mahali. I svi znaju da mi godinama pravi PR0BLEME. Nema mnogo istine u tom snimku i tim navodima i pisanjima. Prijavljivao sam policiji nekoliko puta njene nap*ade – kaže Čaušević.

Kaže da je izvodio geometra i da je jasno gdje je po katastru njegova imovina, a gdje strinina.

– Njen sin istura nju da se svađa sa mnom. Ja sam sto puta pozivao da sjednemo i da se dogovorimo kao normalni ljudi. Ljudi mi stavljaju fasadu, ona naiđe i PR0V0CIRA, trese skelu. Sve je bilo uredu dok je stric bio živ. Iza kuće imaju šljive i kada R0DE onda su njene, kada NE R0DE onda su moje – kaže Esmir Čaušević.

– Nema žene s kojom se nije PS0VAĐALA. Ona je jednostavno prgava i takva. Niko ne zna što joj to treba i što se svađa. Stalno mi pravi PR0BLEM. Meni ne treba njen centimetar zemlje, ja samo hoću da me ostavi na miru. Ali veliki su to porodični PR0BLEMI. Izvodili smo geometre, vještake ali sve što oni odrede i pokažu dokle je čija zemlja, ona to ne priznaje. Podnijela je tu*bu protiv mene i na prvom R0ČIŠTU su vidjeli da gube po katastru onda su se povukli – otkriva Čaušević.

Ranije mu je nekoliko puta psovala mr*vu majku.

– Prije nekog vremena, P0G0DILA me kamenom i raz*bila mi glavu. Nju više nervira što neću da reagiram. Ja sam pozvao policiju i tada je ka*njena 600 KM. Možete provjeriti sve u policiji koliko je ona PR0BLEMA pravila i koliko prijava ima – kaže na kraju Čaušević.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više