Krupljanin iz Bužima u kombiju krijumčario 18 migranata!

Policija u Vogošći u četvrtak je u jedan sat u noći lišila slobode S. B. (30), R0ĐEN0G u Bosanskoj Krupi, nastanjenog u Bužimu, zbog sumnje da je krijumčario migrante.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Bužimljanin je u ulici Igmanska, u općini Vogošća, zatečen da upravlja kombijem VW T5 (E31-J-548) u kojem se nalazilo 18 migranata, koji kod sebe nisu imali identifikacione dokumente.

O svemu je obaviješten dežurni državni tu**lac, a S.B. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona SarajevoFotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Migranti su prevezeni u prostorije Službe za poslove sa strancima.

– Nastavlja se rad na dokumentiranju navedenog KD, kao i pronalasku još jedne osobe koja se dovodi u vezu s krij***arenjem migranata, a čiji je identitet poznat policijskim službenicima – navedeno je u saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti