Policija u Bužimu lišila slobode 27-godišnjaka (FOTO)

Krajem mjeseca juna 2020 godine pripadnici policije su na području općine Bužim, tačnije u naselju VAR0ŠKA RIJEKA pronašli dvije plantaže sa ZASAD0M 67 stabljika biljne vrste ka**bis, saopćeno je iz MUP-a USK.

Na osnovu prikupljenih D0KAZA došlo se do saznanja o mogućem KD  “NE0VL*ŠTENA PR0IZV0DNJA I STAVLJANJE U PR0MET 0P0JNIH DR0GA” te je slobode lišen E. M. (27) iz Bužima.

Naknadnim radom po ovom predmetu, policija je došla do saznanja o postojanju još jedne plantaže tako da je  izvršen pre*res jedne zemljišne parcele u mjestu VA0RŠKA RIJEKA na kojoj je PR0NAĐEN0 15 stabljika zeljaste biljke koja AS0CIRA na biljnu vrstu ka**bis visine od 50 do 120 entimetara.

Navedena zemljišna parcela je u vlasništvu više osoba, a kao korisnik se pojavljuje E. M. iz Bužima.

Otktiven još jedan zasad

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti