Bužim: Otac ZL0STAVLJAO maloljetnju kćerku

Sinoć je na društvenim mrežama dijeljen videozapis iz Bužima, kako otac ZL0STAVLJA maloljetnu djevojčicu. Ovaj snimak prikazuje trenutak kada otac ZL0STAVLJA svoju kćer, a gledatelji se izrazili zgražanje na ponašanje oca.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako je potvrđeno u MUP USK-a, se radi o Ćazimu Odobašić, osobi koja već ima nekoliko prijava za isto dijelo, a neke čak iz 2017. i 2018 godine.

Pored kćerke sa snimka, otac je još četvero maloljetne djece. Nakon objavljenog snimka osoba je lišena slobode, a obavješten je i Centar za socijalni rad, koji je također upoznat sa stanjem od ranije.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više