Pucnjava u Bosanskom Petrovcu, reagovala i policija (FOTO)

Jutros oko 5 sati za sada nepoznata osoba, ili više njih, ispalila je nekoliko hitaca na porodičnu kuću Rodić u naselju Bara u općini Bosanski Petrovac.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova USK Ale Šiljdedić kazao je da je vlasnik kuće D. R. obavijestio policiju koja je izašla na lice mjesta.

Prema njegovim riječima, obavljen je uviđaj, a provodi se i kriminalistička istraga u smjeru otkrivanja počinioca. O slučaju je obaviješteno tužilaštvo, koje je konstatiralo da je riječ o krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako saznajemo, jedan metak je probio ulazna vrata, odbio se o zid, a zatim probio i sobna vrata, kod kojih je i pronađen.

Zrno je odneseno na an*lizu da se utvrdi iz kojeg oružja je pucano. Povrijeđenih, nasreću, nije bilo.

 

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više