POKAZNA VJEŽBA ILI DERNEK? Oglasio se načelnik Bosanskog Petrovca povodom korona partya u ovom gradu

Nakon što su javnost Bosne i Hercegovine potresle slike i snimci sa zabave u Sarajevu, slične slike ovih dana dolaze i iz Bosanskog Petrovca. Naime, kako su objavili pojedini mediji, organizirano je okupljanje u naselju Bukovača, gdje su prisustvovali načelnik Bosanskog Petrovca, šef Štaba civilne zaštite, mještani i nekoliko vatrogasaca.

Objavljeno je i da su svim prisutnim izrečene prekršajne kazne u iznosu od 500 maraka. Ove navode je demantirao načelnik Bosanskog Petrovca, Dejan Prošić.

– Jučer smo imali određene aktivnosti koje su okarakterisane kao javno okupljanje. Želim da demantujem tu tvrdnju i da kažem da se radi o pokaznoj vježbi vatrogasne jedinice na kojoj smo htjeli da vidimo spremnost naših jedinica, kazao je načelnik Prošić.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti