KORONA PARTY U USK! Načelnik Bosanskog Petrovca s društvom okrenuo janje

Derneci u doba koronavirusa nisu izgleda privilegija “odabranih” samo u Sarajevu.

Kako saznajemo, načelnik Općine Bosanski Petrovac Dejan Prošić je za svoje odabrano društvo organizovano druženje na otvorenom, uz janje na ražnju. Potvrdu ovog događaja dobili smo i iz Operativnog centra MUP-a USK.

– Policija iz Bosanskog Petrovca je zaprimila dojavu o tom događaju i oni su još uvijek na terenu. Za sada je poznato da se okupilo 11 osoba, među kojima je i načelnik Općine Bosanski Petrovac.

Tek kada policija obavi svoj dio posla bit će poznato više detalja o cijelom slučaju.

Ono što se za sada zna je da će prisutnima biti izrečene prekršajne sankcije i da niko neće biti lišen slobode – rečeno je, kako prenosi portal Oslobodjenje.ba, u Operativnom centru MUP-a USK.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti