Boks u DEMOKRATSKOJ partiji: Predsjednik GO SDP Bihać u demokratskoj raspravi nanio ozljede na glavi članu partije

Na sjednici GO SDP Bihaća održanoj jučer, 18.2.2020.godine u prostorijama GO SDP Bihaca u Krupskoj bb, aktualni predsjednik SDP Bihaća Alen Zulić fizički se obračunao sa Čavkić Admirom, dugogodišnjim članom SDP BiH, i sadašnjim podpredsjednikom GO SDP Bihaća, objavili su mediji.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Ovu informaciju za naš portal potvrdili su i izvori u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, gdje su kako nam je kazano dva doktora ustanovila lakše tjelesne povrede kod Čavkića.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Ovaj događaj samo je vrhunac stanja u SDP Bihać, političkoj partiji koja nekad bila sinonim za demokratsko funkcioniranje stranaka, a danas smo dočekali da se prvi čovjek SDP Bihać sa svojim neistomišljenicima u službenim prostorijama stranke fizički obračunava. Kakve će posljedice ovo izazvati kada je riječ o članstvu, onim članovima koji su zbog demokratskih principa u ovoj stranci ostaje nam da vidimo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više