ŠUHRET FAZLIĆ NAKON UBJEDLJIVE POBJEDE: “Hvala građanima Bihaća i zajedno ćemo nastaviti raditi naš grad” (VIDEO)

Šuhret Fazlić dobio je povjerenje građana Bihaća za još jedan četvorogodišnji mandat na čelu ovog grada.

Naime, Fazlić je osvojio preko 40% glasova na lokalnim izborima u Bihaću kada je u pitanju izbor gradonačelnika. Fazlić je prema trenutnim podacima odnio pobjedu u većini izbornih jedinica.

Na drugom mjestu je, prema neslužbenim podacima, nezavisni kandidat Emdžad Galijašević, a u stopu ga prati kandidat SDA Samir Muminović.

Podsjećamo, Fazliću je ovo drugi mandat na čelu grada Bihaća i na osnovu glasova građana i povjerenja kojeg su mu ukazali, kako na prošlim, a pogotovo na ovim izborima, jedna je od najboljih gradonačelnika koji je vodio grad na Uni.

Povodom izbornih rezultata, POMAK je održao konferenciju za novinara, a pristunima se obratio novi-stari gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više