Policija USK zaustavila Bišćanina i pretresla mu Mercedes, imali su šta za vidjeti (FOTO)

Pripadnici Policijske stanice Bihać lišili su slobode R. R. (55) iz Bihaća, zbog sumnje da je počinio kri*ična djela NE0VLAŠTENA PR0IZV0DNJA I STAVLJANJA U PR0MET DR0GE  TE NED0ZV0LJENO DRŽANJE OR*ŽJA I EKS*ZIVNIH SREDSTAVA.

Pripadnici policije MUP-a USK, uz naredbu Općinskog su*da Bihać, pretresli su porodičnu kuću i prateće objekte koje koristi 55-godišnjak.

Pretresen je i Mercedes, austrijskih registarskih oznaka, prilikom čega je pronađena plastična P0SUDA u kojoj su zasađene dvije stabljike kan**isa, manja količina osušene biljke, te tablete eks**zija.

Također, pronađeni su sredstva i predmeti koji su namijenjeni za pripremu i K0NZUMIRANJE nar**tika, digitalna vaga za precizno mjerenje, zatim novac kao i dva mobitela.

ODUZETA je i veća količina met*aka različite vrste te  RUČNA B0MBA  koja je UKL0NJENA od strane stručnih osoba iz tima Civilne zaštite.

Osoba je lišena slobode i nad njim je zavedena krim***stička obrada, a KT USK naredilo je dalju istragu s ciljem dokumentovanja kri**nih djela.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više