Pokret za modernu i aktivnu Krajinu – PoMAK: U PoMAK-u mladi nisu floskula!

Redakciji portala je pristiglo saopćenje za javnost PoMAK-a kojeg prenosimo u cjelosti:

Poštovani sugrađani i sugrađanke, kao što znate, gospodin Šuhret Fazlić ponovno je kandidovan za gradonačelnika Bihaća ispred Pokreta za modernu i aktivnu Krajinu (PoMAK).


Prije četiri godine zatekao je Grad u najgorem mogućem stanju, sa 50 miliona KM dugovanja, uradio je ogroman posao na sanaciji i stabilizaciji budžeta, spasio ga od finansijskog sunovrata i započeo mnogobrojne projekte i investicije, ali što je najvažnije, stvorio sve preduvjete za ponovni razvojni zamah. Zbog toga ćemo i u naredne četiri godine nastaviti RAD ZA GRAD i odbranu gradskog budžeta i gradskih resursa od nasrtaja raznoraznih političkih interesnih grupacija i privatnih lobija, ukoliko to vi, dragi sugrađani i sugrađanke, budete željeli.


U PoMAK-u mladi nisu floskula! Pogledajte našu listu za Gradsko vijeće i uporedite. Ne samo mladi ljudi, nego i stručni, kreativni, ostvareni i dokazani u svojim područjima. Imaju znanje i ideje kako da doprinesu i naprave pomake u svojim područjima djelovanja. Njima morate dati priliku da svoj Grad za svoju i vašu djecu učine boljim i ugodnijim za život.

Odluke o Gradu Bihaću i našim sudbinama ne smiju se više donositi u Sarajevu, ali ni u Cazinu, odluke o Bihaću moraju se donositi u Bihaću! Zato Pokret za modernu i aktivnu Krajinu ovim započinje kampanju, ne samo za Lokalne izbore 2020, nego i za Opće izbore 2022 do kada ćemo se zajednički boriti za interese Bihaća unutar Kantona i države BiH!


Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više