Pogledajte kako se migranti prebacuju do Bihaća (VIDEO)

Priča o migrantima u BiH, tačnije u Krajini, nema kraja. Jedni za ovakvo stanje opt*žuju vlast USK, drugi Sarajevo i Predsjedništvo. A PR0BLEM se ne rješava.

U zadnje vrijeme na društvenim mrežama možemo vidjeti izobilje lijepih slika i video materijala koji dolaze iz Krajine i prekrasne rijeke Une. Da, Krajina je oduvijek slovila kao mjesto sa gostoprimstvom, mjesto sa prekrasnim prirodnim bogatstvom, kao mjesto sa divnom Unom koja se svojom ljepotom svake godine istakne i pokaže da je prava Miss rijeka. Cazin, Bihać, Kladuša, Krupa i ostali gradovi u Krajini zaista imaju šta da ponude turistima.

Od prije nekog vremena, migranti koji nemaju pojma gdje su došli, ne znaju koliko št*te nanose nar**vajući kvalitetu života u mjestu u kojem borave ili kroz koje prolaze.

Migranti se na razne načine dovijaju u prebacivanju do Bihaća odnosno Velike Kladuše.

Reporter “Avaza” danas ih je snimio kako se na traktoru voze do Bihaća.

Pogledajte video :

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više