Otkazan sajam EKO BIS u Bihaću

Zbog cjelokupne epidemiološke situacije UZR0K0VANE koronavirusom, ove godine otkazan je već tradicionalni, 18. po redu Međunarodni sajam ekologije „EKOBIS“.

Privredna komora USK na ovaj potez se odlučila nakon brojnih sastanaka s drugim 0RGANIZAT0RIMA sajmova u našoj zemlji, kao i sa predstavnicima privrednih subjekata, koji 0PSTAJU na ovom području i članovi su ove 0RGANIZACIJE .

Prema riječima predsjednika Privredne komore USK-a Enesa Ružnića, većina 0RGANIZAT0RA sajmova 0G0RČENA je na federalne nadležne vlasti i Krizni štab Civilne zaštite Federacije BiH, jer nisu dobili odgovor ni na jedan dosada poslani upit i dopis.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više