NOVI REKORD U USK! Čak 26 novozaraženih, grad Bihać najgori, zasjeda Krizni štab USK: Hoće li doći do usvajanja RIGOROZNIH MJERA?!

Rezultati testiranja jučer poslanih 55 uzoraka iz USK, pokazali su prisustvo koronavirusa kod čak 26 osoba.

S obzirom da je najveći broj novozaraženih u Bihaću, postavlja se pitanje da li će doći do usvajanja novih, rigoroznijih mjera za grad na Uni. Podsjećamo, jučer je u Bihaću zabilježeno 10 novozaraženih, a protekle dvije sedmice broj novozaraženih je visok i što je zabrinjavajuće konstantan.

U toku je sjednica predstavnika Ministarstva zdravstva USK i Kriznog štaba USK.

Podsjećamo, ministrica Ćemalović je na posljednjoj sjednici, u okviru Kriznog štaba USK, naredila da se građani koji ne poštuju mjere izolacije kažanjavaju, ali inspekcija ne želi postupiti po naredi jer kako kažu to bi bilo kršenje federalnog zakona.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više