Fizički obračun u Jablanskoj ulici u Bihaću rezultirao teškim tjelesnim povredama

Policiji u Bihaću je sinoć u 20:30 prijavljeno da je došlo do fizičkog obračuna u Jablanskoj ulici u Bihaću, piše uskinfo.ba.

Osoba rođena 1951. godine je napadnuta od lica rođenog 1998. godine, oba nastanjena u Jablanskoj ulici, potvrdio je Ale Šiljdedić portparol Uprave policije MUP-a USK-a, prenosi isti izvor.

Napadnuta osoba je policiji rekla kako ga je napadač uhvatio s leđa i oborio na pod.

Napadač je priznao kako je bio isprovociran, da je uhvatio za vrat i ramena osobu i tom prilikom je bacio na pod.

Događaj se desio u nesposrednoj blizni saobraćajne nesreće, koja je prethodila ovim dešavanjima. Iz MUP-a nisu mogli potvrditi da su ovi događaji povezani.

Kod napadača su ustanovljene lakše tjelesne povrede, dok su napadnutoj osobi konstatirane teže tjelesne povrede prilikom ljekarskog pregleda.

Alk.test nije pokazao prisustvo alkohola kod ovih osoba, rečeno je iz Uprave policije.

Foto: Ilustracija

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više