Bišćanka Amra Šabić El Rayes izdala knjigu o ratnim dešavanjima u Bihaću

Bosanka Amra Šabić-El-Rayess, profesorica na univerzitetu Columbia u New Yorku izdala svoju knjigu.

Knjiga govori o ratnim dešavanjima u Bihaću, gradu u kojem je Amra rođena.

Po prvi put poznata svjetska izdavačka kuca, Bloomsbury (koji su izdali Harry Potter knjige), objavljuje na engleskom jeziku priču o bosanskom etničkom čišćenju i životu u toku opsade u Bihaću kroz licno iskustvo Dr. Amre Sabic-El-Rayess, uspješne Bosanske i ugledne profesorice sa Columbia Univerziteta u New Yorku.

Ovo je knjiga koja budi emocije i šokira. Amra prezentira priču Bosne, nepravde i etničkog čišćenja na način koji “otvara oči” i već ostavlja prve Američke kritičare“ nevjerovatno emotivnim, kao što samo najbolje knjige mogu.

Ovo je knjiga koja moćno promoviše Bosnu, Bošnjake i našu istinitu priču. Amrina priča je naša priča. Ujedinimo se i podržimo je kao što samo Bosanci mogu. Podijelite ovo na svim svojim profilima. Svaka kupljena knjiga, svaka poklonjena knjiga, svaka vaša pozitivna ocjena Amrine knjige ce pomoći našoj promociji Bosne.

Kao sto nam Amra kaže, ona ne računa na diplomatiju naše zemlje, ne računa na korumpirane bosanske političare, nego oduvijek računa na svoj rad i trud koji je do sada rezultirao uspjesima.

Amra radi po cijelom svijetu kao savjetnik za obrazovanje za američku vladu i vlade drugih država koje je unajmljuju da riješi njihove probleme u obrazovanju. Ova knjiga je jedan od njenih ličnih diplomatskih i obrazovnih projekata jer želi da je pročita svaka mlada osoba sirom svijeta. Ovom knjigom priča svoju istinu i promoviše Bosnu. Svako ko pročita njenu priču nikada neće zaboraviti šta se je desilo svima nama Bosancima. Podržimo Amru, i s tim našu priču. Budimo diplomate svoje Bosne kao sto je i Amra diplomata svih nas.

Knjigu mozete kupiti na sljedećem linku:

https://www.amazon.com/Cat-Never-Named-Story-Survival/dp/1547604530/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=the%20cat%20I%20never%20named&qid=1588622969&sr=8-1&fbclid=IwAR15BVre8u8AYBB6wG9zhPBrjkoWuTQA3xRwA2Dlq4RA-daiy-8q9IUVmCA

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više