BigBen: Kurs informatike, web design-a, AutoCAD-a i daktilografije

Kursevi informatike u Centru za edukaciju “Big Ben” namjenjeni su svima onima koji se prvi put susreću sa svijetom računara, ali i onima koji žele da savladaju napredne tehnike rada. 

Loading...

Osnove informatike

Korištenje osnovnih programa operacijskog sistema Windows. Obrada teksta i kreiranje tabela (MS Word, MS Excel). Izrada Power point prezentacije….

Web dizajn i programiranje

Osnove izrade Web stranica u HTML jeziku. Dizajniranje web stranica u programu Adobe Dreamweaver  (HTML editor). Osnove html, php, js….

Nakon položenog završnog ispita stiče se zvanje Web dizajner/programer početnik.

 

AutoCAD

Ovladajte osnovama najpopularnijeg i najboljeg programa za tehničko crtanje i modeliranje vizualizaciju.

Daktilografija

Želite naučiti pravilno i brzo kucati koristeći svih 10 prstiju, a isto iskoristiti i kao profesionalno zaposlenje aplicirajući na neki od konkursa.

 

UPIS U TOKU!!

Kontakt:

061 806 353
037 221 352
ili posjetite našu FB stranicu

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više