BigBen: Dječija igraonica na engleskom jeziku

Idealan način da vaši mališani uzrasta od 4 do 6 godina i djeca 1. razreda osnovne škole provedu vikend na zabavan način učeći  engleski jezik!

BigBen školica engleskog jezika predstavlja radionicu engleskog jezika koja je prilagođena djeci po savremenim i super-zabavnim metodama učenja. Nastava se odvija isključivo na stranom jeziku, gdje djeca interaktivno učestvuju u nastavnom procesu.

Ovaj vid igraonice predstavlja prvi susret djeteta sa engleskim jezikom, zbog čega je program osmišljen na način da bude što zabavniji, ali i edukativniji – kroz igru učimo djecu kako da zavole i usvoje strani jezik bez napora, što podstiče razvoj verbalne inteligencije i stvara mogućnosti bržeg i lakšeg usvajanja i drugih stranih jezika.

Kako izgleda naš čas? U prijatnoj i dinamičnoj atmosferi, kroz igru, pjesmu, glumu, polaznici usvajaju jezik na spontan i potpuno prirodan način u sredini koja podsticajno djeluje na dijete.

Kada dijete dođe kod nas, ono se smije, igra, može da ustane, da priča, da predlaže svoje ideje čak i ukoliko su potpuno nelogične ili netačne. Ohrabrujemo međusobno slušanje i uvažavanje, povezivanje i slobodno iznošenje novih ideja.

Prednosti:

-Nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku. -Nastavu izvode profesori engleskog jezika. -U prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pjesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg programa usvajaju strani jezik lako i spontano. -Strani jezik se usvaja kroz pjesme, priče, crtanje i igru, tj. aktivnosti koje su prilagođene uzrastu djece i pomažu da se gradivo usvaja na jednostavan način.

UPIS U TOKU!!

Kontakt:

061 806 353
037 221 352
ili posjetite našu FB stranicu

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više