Big Ben: Počinje upis na kurs engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog ili slovenskog jezika

Ne kaže se uzalud “koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš”.

Poznavanje barem jednog stranog jezika neizostavan je dio našeg života. Živimo u globalnom svijetu koji podrazumijeva međunarodnu komunikaciju i povezivanje, što je nemoguće bez poznavanja engleskog jezika – primarnog jezika za komunikaciju u svijetu. Učenjem stranih jezika otvaramo mnoga vrata.

 

Kursevi stranih jezika omladinu i odrasle

Ako vas je životni put doveo na prekretnicu gdje ćete se pridružiti velikom broju naših građana koji svoju budućnost vide u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Švedskoj, Danskoj i dalekoj Kanadi, USA ili nekoj drugoj EU državi poput Francuske ili Italije Centar za edukaciju Big Ben se pobrinuo da imamo sve.

Za učenje stranih jezika nikada nije kasno, neovisno o dobi, važno je što prije krenuti.

Kursevi engleskog, njemačkog, francuskog, slovenskog i talijanskog  jezika  za omladinu i odrasle su na programu, a upis na kurs je u toku.

Kontakt:

061 806 353
037 221 352

ili jednostavno javite se na našu FB stranicu

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više