Asim Kamber uskoro na slobodi

Nakon ispitivanja osu*njičenih, postupajući tu*itelj Posebnog odjela za 0RGANIZIRANI kri*inal i privredni kri*inal, uputit će prema Su*du BiH prijedlog za određivanje mjera zabrane, za tri osobe, lišene slobode u okviru istrage kaz*enog djela IZB0RNE PREVARE na području Sanskog Mosta, za vrijeme OPĆIH IZB0RA  2018. godine, saopćeno je iz Tu**laštva.

Podsjećamo da je riječ o Asimu Kamberu, Mireli Husić i Faziru Vukaliću.

– Mjere zabrane, koje između ostalog uključuju ograničenje boravka i kretanja osu*njičenih, te zabranu kontakta sa osu**ičenicima i svjedocima u ovom predmetu, PREDL0ŽEN0 su kako bi Tu**laštvo BiH, SIPA i partnerske institucije i agencije, mogle neometano provesti i okončati istragu u ovom predmetu – saopćeno je iz ove institucije.

Napominju da se istraga u predmetu intenzivno nastavlja.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više