AKCIJA SIPA-e u SANSKOM MOSTU Istražitelji SIPA-e pozvali Asima Kambera da iz Sarajeva odmah krene za Sanski Most (FOTO)

Istražitelji SIPA-e nazvali su jutros oko 6 sati federalnog zastupnika SDA Asima Kambera iz njegovog stana i zatražili od njega da odmah krene u Sanski Most, saznaje naš portal.SIPAe je angažirana od strane nadležnog državnog tužioca da pruži asistenciju, kako nezvanično saznajemo, u lišenju slobode Asima Kambera i još dvoje lica.

Asim Kamber se trenutno nalazi u Sarajevu a prema informacijama iz istrage sa njim je i stranačka sekretarica Mirela Husić.

Prema istom izvoru slobode treba da budu lišeni Asim Kamber, Mirela Husić i Fazir Vukalić.

Vukalić je državni službenik u organu uprave u Sanskom Mostu ( Općinski fond za komunalne djelatnosti i infrastrukturu) .

Kao što je već objavljivano, istraga Tužilaštva BiH vodi se protiv Asima Kambera i drugih lica iz SDA Sanski Most a u vezi velike izborne krađe 201U toku su i pretresi stana Fazira Vukalića u Naselju 17.viteške i porodična kuća sekretarice SDA Mirele Husić u selu Vrše kod Sanskog Mosta.

Oni se dovodi u direktnu vezu sa Kamberom oko izborne krađe.8.godine.

/ normala.ba

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više