(VIDEO) Pobuna na Vučjaku, migranti odbijaju hranu i vodu, red čuva Jedinica za podršku MUP-a USK-a

Jučer je u Bihaću pao prvi snijeg ove zime, a kako se i pretopstavljalo, to je odmah izazvalo probleme u kampu na Vučjaku.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Prema pisanju portala uskinfo.ba, migranti su odbili hranu i vodu, te kako je vozilima Crvenog križa koji su trebali dopremiti hranu, blokiran ulazak. Probijajući se prema kampu, sreli smo ekipu CK Bihać koja nam je potvrdila da čeka daljne upute, te razvoj situacije.Ulaz u kamp čuvaju pripadnici MUP-a i Jedinice za specijalističku podršku.Pogledajte kakva je situacija trenutno na Vučjaku. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više