Uznemirujući snimci: Migranti zaklali lane u šumi, sve objavili na društvenim mrežama (VIDEO)

Migranti koji danima pješače po šumama po regionu želeći doći do razvijenih evropskih zemalja, nerijetko nailaze na razne opa*nosti, od opa*nih šumskih puteva do mi**kih polja.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Međutim, posljednji snimak koji se pojavio na društvenim mrežama uznemirio je građane širom regiona.

Naime, migranti su ulo*vili lane u šumama na putu od Hrvatske prema Sloveniji, potom su ga zaklali te se radovali ručku od svog ul*va.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U komentarima ispod snimka brojni korisnici Facebooka su poželjeli migrantima “sreću” i da “u zdravlju” jedu i stignu na odredište.

Pogledajte video.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti