Sukob migranata u Bihaću, ima povrijeđenih

U migrantskom kampu Vučjak u Bihaću došlo je do fiz**kog sukoba između četiri migranta, a ima i povrijeđenih, potvrđeno je u MUP-u USK.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako je rekao Ale Šiljdedić, portparol mupa USK-a, dvojica učesnika ovog sukoba su upućena u Kantonalnu bolnicu, a identitet osoba koje su učestvovale u sukobu jos nije poznat.

Takođe, potvrđeno je da su koristili hladno or**je, odnosno no*eve.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U migrantskom kampu Vučjak, prema nezvaničnim informacijama, se nalazi između 600 i 700 ljudi.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više