STIGLE TUŽNE VIJESTI O SRPSKOM PJEVAČU: Ljuba Aličić je gubio pamćenje i padao u nesvijest, A ONDA

Folker Ljuba Aličić otvorio je dušu pa objasnio kako je tekla njegova borba sa koronavirusom.

Prema njegovim riječima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se liječio u bolnici u Šapcu, odakle je tek poslije tri sedmice pušten kući.

“U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cijela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio… Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Vjerujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna”, rekao je Ljuba za “Informer”.

Pjevač kaže da su ga žena i sinovi natjerali da ode u bolnicu.

ljuba

“Smjestili su me na grudno odjeljenje šabačke bolnice i ljekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovjek u godinama – priča Ljuba, koji je u bolnici sve vrijeme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je poslije tri sedmice uspio da pobijedi opaku bolest… Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće sedmice, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema ljepšeg osjećaja.”

Ljuba je, za kraj razgovora za pomenuti medij, imao i poruku za svoje kolege:

“Pjevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, posljednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Vjerujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku.”

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti