P0KL0N OD 130.000 EVRA! Nećete verovati šta je Brena dala Stefanu za R0ĐENDAN! A tek njegova REAKCIJA… ŠOK!

Lepa Brena kupila je sinu Stefanu Živojinoviću automobil od 130.000 evra! Pevačica je nasledniku za 28. R0ĐENDAN, koji je proslavio juče, P0KL0NILA “porše panameru”.

– Brena je Stefanu kupila automobil odmah nakon ukidanja vanrednog stanja. Planirala je da mu ključeve od auta P0KL0NI juče, baš na njegov R0ĐENDAN, ali nije izdržala! Pre nedelju dana je parkirala auto u dvorištu vile na Bežanijskoj kosi i na ručak pozvala sina, koji živi u svom stanu na Voždovcu – priča izvor Informera. i dodaje:

– Tog dana kod Brene se okupila cela porodica – pored Bobe i Viktora sa devojkom Sandrom, tu je bio i Filip sa suprugom Aleksandrom i sinom i svi su čekali Stefanov dolazak. Iako su očekivali da će skakati od sreće, on je bio hladan kao šp**cer!

Naš izvor blizak Živojinovićima objašnjava da se Stefan trudi da u javnosti ne bude predstavljen kao mamin i tatin sin i da zato ne voli da mu roditelji kupuju skupe stvari.

– Stefan nikad nije želeo da zavisi od Brene i Bobe, čak je i stan kupio na kredit. Rekao im je da nije trebalo da mu P0KL0NE tako skupa kola jer neće da ga neko proziva da mu mama i tata kupuju sve! Braća Viktor i Filip su ga jedva ubedila da prihvati P0KL0N – priča izvor.

– U dvorištu imaju šest automobila i svi članovi porodice mogu da voze koji god auto požele. Međutim, ovaj “porše” je namenjen samo Stefanu. On je do sada najčešće vozio džip “rendž rover” star osam godina, a Brena je želela da ga obraduje potpuno novim kolima. Stefan je predložio da i novi auto bude deo porodičnog voznog parka, ali Brena mu je objasnila da su to samo njegova kola i da sa njima može da radi šta poželi – završava priču izvor.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti