OMEKŠIVAČ SE NE KORISTI SAMO ZA VEŠ! I TO MALO KO ZNA! Spasiće vas u ovih 7 situacija, kada ništa drugo ne može!

Umesto da sasušene naslage na prozorima premazujete vodom i pokušavate da ih UKL0NITE, premažite ih s malo omekšivača, sačekajte 10 minuta i obrišite krpom

Veoma je koristan u domaćinstvu, od uklanjanja fleka i TVRD0K0RNIH naslaga do skidanja starih tapeta i osvežavanja prostora…

1. Kao osveživač prostora

Vrlo je jednostavno. U bočicu ulijte omekšivač i vodu u razmeri 1:3, promućkajte i mešavinom PPRSKAJTE zavese, kauč, tepih ili unutrašnjost automobila, prtljažnik… Mirisaće predivno i dugotrajno.

2. Za manje prašine

Nekoliko kapi omekšivača stavite na krpu za brisanje prašine i prebrišite površine i predmete u kući. To deluje na sta*ički ele**ricitet, koji inače P0G0DUJE sakupljanju prašine – to zapravo sprečava njegovo stvaranje. Osim toga, tako ćete dodatno namirisati prostor.

3. Za P0LIRANJE nameštaja

Napravite sredstvo za P0LIRANJE tako što ćete pomešati omekšivač s vodom, u razmeri 1:4 (npr. jednu čašicu omekšivača i četiri vode). Sipajte mešavinu u bocu, P0PRSKAJTE po glatkoj površini i prebrišite suvom krpicom. Ova mešavina P0G0DNA je i za površine i tuš kabine.

4. Skida stare tapete

Pomešajte u nekoj po*udi pun čep omekšivača i četiri čaše T0PLE vode (oko 1 litar) i sunđerom NAN0SITE na tapete. Umesto sunđera možete da koristite i sprej. Važno je da je voda sve vreme T0PLA. Mešavinu nanosite na deo tapete pa ogulite dok je još mokra, i tako redom.

5. Omekšava četke

Nakon upotrebe i pranja četki za slikanje, bojenje zidova itd, operite ih i u vodi u koju ste stavili nekoliko kapi omekšivača. Dobro ih osušite i ostaće mekani do sledećeg farbanja.

6. Za lakše čišćenje šerpi

Zaboravite ribanje ŽIC0M! Umesto toga, na primer, L0NAC na kojem su slojevi zap*čene hrane na*unite vodom u koju ste dodali malo omekšivača, ostavite oko sat vremena i lakše ćete UKL0NITI naslage.

7. Za blistavije prozore

Umesto da sasušene naslage na prozorima premazujete vodom i pokušavate da ih UKL0NITE , premažite ih s malo omekšivača, sačekajte 10 minuta i obrišite krpom. Potom prozore operite na uobičajen način.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti