NAJVEĆI H0N0RAR ZADRUGE! Za učešće dobija 250.000 EVRA – ulazi u ČETVRTU SEZONU i ima POSEBNE USL0VE! Pare dobija UNAPRED

Miljana Kulić uključila se u emisiju “Zadruga – narod pita” kako bi komentarisala članove porodice Đogani, Anabelu i Lunu.

Tom prilikom Miksi je iznela i detalje o svom ugovoru sa produkcijom i koliki H0N0RAR dobija.

– Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve bu*ale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman… – priznala je Miksi i otkrila visinu njenog H0N0RARA.

– Ja sam dostojanstveno izašla iz “Zadruge 3” sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac – rekla je Kulićeva, a sve možete poslušati na snimku ispod.

ISPLIVALE SEVERININE SLIKE PRE ODLASKA PLASTIČARU, VEŠTO IH JE KRILA: Pogledajte i sami zašto! (FOTO)

Iako pevačica danas važi za lepoticu, ona se, kako se čini, P0DVRGLA velikom broju estetskih inte**encija.

Poznato je da naše pevačice, i uopšte estradne ličnosti, veoma vode brigu o svom izgledu.

Pevačice, glumice, starlete i ostale, često se podvrgavaju plastičnim ope***ijama i estetskim zah*atima. Kako je to postao normalan deo današnjice, malo je onih koje nemaju na svom licu ili telu ni jedan estetski za*vat. Ipak, dok su se neke naše javne ličnosti sa istim uni*tile, druge su doprinele svom izgledu, i one su daleko lepše nego na početku svoje karijere, kada su bile potpuno prirodne

Ona koja definitivno pripada drugoj grupi, jeste hrvatska pevačica i regionalna P0P zvezda Severina Kojić, čije fotografije iz mlađih dana većina nije imala prilike da vidi. Iako pevačica danas važi za lepoticu, ona se, kako se čini, P0DVRGLA velikom broju estetskih inte**encija.

Ono što se može primetiti jeste da je pevačica ope**sala nos, promenila obrve, vilicu, bradu, zategla lice, i primenila ko zna još koje sitne trikove kako bi se ulepšala. U tome joj je definitivno pošlo za rukom!

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti