MRAČNA STRANA BUDUĆEG PREDSEDNIKA AMERIKE: Bajden je izgubio sinove, preminuli, ostala samo ćerka…

Život Joea Bidena, sa druge strane, obilježile su velike porodične tragedije.

Demokratski kandidat za predsjednika SAD-a 1966. godine je diplomirao pravo, a uskoro nakon toga ZAPR0SI0 je svoju djevojku Neiliu Hu*nter. Par se vjenčao iste godine, a brzo su dobili i djecu – dva dječaka i djevojčicu. Neilia bila je velika podrška u političkoj karijeri Joea Bidena.

Porodična idila se pre*ida za Božić 1972. godine. Sedam dana prije Božića, Neilia je sa troje djece izašla u trgovinu po potrepštine, a na njihov je automobil nal*etio kamion. Neilia i njihova jednogodišnja kćerkica su po**nule na mjestu, a dvojica dječaka, Bidenovi sinovi Beau (Joseph) i Hunter (Robert) bili su teško ozlijeđeni.

Biden se od tragedije morao 0P0RAVITI zbog sinova te im se potpuno P0SVETI0. Tri godine kasnije upoznao je današnju suprugu Jill koja se brzo zaljubila u njega. Vjenčali su se i ona je preuzela brigu o njegovoj djeci, a nedugo potom dobili su kćer Ashley koja je R0ĐENA 1981. godine.

Bidenova porodična idila potrajala je sve do 2013. godine kada je njegovom sinu Beauu dija****ticiran TUM0R na M0ZGU. Beau Biden preminuo je dvije godine kasnije, u dobi od samo 46 godina. Biden, koji je u to vrijeme bio potpredsjednik SAD-a, bio je potpuno sh*van.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti