KORONA SE ŠIRI UNSKO-SANSKIM KANTONOM! DANAS REKORDAN BROJ NOVOZARAŽENIH, TRI OSOBE PREMINULE

Unsko-sanski kanton u protekla 24 sata bilježi rekordna 32 novozaražena slučaja zaraze i tri sm*tna ishoda.

Današnji rekordan broj, ali i 17 sm*tnih slučajeva u prethodnih pet dana, dnevni bilans s preko 20 novozaraženih, znak je za alarm i P00ŠTRAVANJE mjera, rečeno je na sastanku Kriznog štaba.

Novim mjerama pojačat će se rad Hitne službe, covid ambulanti, a putem telefona pacijenti će komunicirati s timovima porodične medicine. Također, medicinsko i nemedicinsko osoblje i dalje će biti na RASP0LAGANJU zdravstvenim ustanovama.

Danas je donesen zaključak kojim se od nadležnih federalnih institucija traži uvođenje STR0ŽIJIH mjera te veći broj testnih uzoraka za slanje s područja USK-a.

Iako je devet učenika i sedamnaest nastavnika pozitivno na koronavirus, nastavni proces će se i dalje odvijati po kombiniranom modelu.

Krizni štab i dalje poziva stanovništvo da nose maske, redovito peru ruke, drže distancu i ne idu mjesta većih okupljanja, kako bi spriječili širenje zaraze.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više