KK Bihać i njegovi učesnici na takmičenju u Banja Luci osvojili tri zlatne medalje

Na jednom od rijetko održanih turnira zbog epidemiološke situacije, karataši KK Bihać osvojili su tri zlatne medalje.

Radi se o turniru Bušido u Banja Luci na kojem su učestvovala četiri takmičara iz KK Bihać. U kategoriji juniora nastupio je Alija Zaimović a u kadetima Amil Zaimović, Ibrahim Dedić i Tarik Sedić.

Svi takmičari su odlično ušli u borbe, međutim, Ibrahim Dedić u kategoriji kadeti zadobio je povredu ruke i nije mogao nastaviti borbu.

Alija Zaimović je osvojio zlato u kategoriji junior, dok su u kategoriji kadeti zlato osvojili Tarik Sedic i Amil Zaimović.

Trener Tarik Cazinkić ističe dobru organizaciju od strane prijateljskog kluba Bušido iz Banja Luke, te da je zadovoljan rezultatom obzirom na otežane uslove treniranja i takmičenja u uslovima epidemioloških mjera.

Izvor:
CAZIN.NET

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više