Hrabra Bišćanka Sandra Ilić Ićanović pobijedila leukemiju i vraća se kući

Bišćanka Sandra Ilić Ićanović već duže vrijeme se B0RI sa leukemijom, a današnji siv i kišan septembarski dan uljepšala nam je naljepšim vijestima.

Hrabra Sandra uspjela je pobijediti B0LEST koja iza*ziva P0REMEĆAJ plazma ćelija (disk*azije plazma ćelija, M0N0KL0NALNE gam*patije).

Naravno, mlada djevojka pred kojom je tek život nije zaboravila zahvaliti se onima koji su na bilo koji način bili uz nju, ali i dati savjet svima koji se B0RE s ovom teškom B0LEŠĆU.

– I da javim svima.. Gotova sam sa liječenjem hvala Bogu. Nema raka ni 1%, idem kući danas. Hvala vam svima na podršci i što ste uz mene bili svih ovih mjeseci. Nisam još ni svjesna da je kraj ali bit ću Svima koji prolaze kroz ovo (isto ili slično) samo ću poručiti da nema predaje, odustajanja i čitanja po Googlu. Pusa vam svima i hvala još jednom., napisala je Sandra.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više