GLUMICA KOJU SMO SVI OBOŽAVALI POTVRDILA: Vratio mi se RAK, u 4. je stadijumu!

Rekla je kako je nakon što je saznala da je bolest uznapredovala pročela preispitivati svoju karmu

Glumica Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi u seriji ‘Beverly Hills 90210’ potvrdila je da joj se ponovno vratio rak dojke, te da je u četvrtom stadijumu. Šenon je već ranije otvoreo govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njen rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

– Pokušavam ceniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo – odgovorila je Doerti na pitanje kako se oseća s teškom dijagnozom: – Malene stvari su za mene velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života.

foto: Printscreen/Instagram


Rekla je kako je nakon što je saznala da je bolest uznapredovala pročela preispitivati svoju karmu.

– Razmišljala sam, imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima – priznala je. Otkrila je i da već ima planove napisati pisma i snimiti videoporuke najmilijima koje bi im ostale nakon njene sm*ti.

– Postoje neke stvari koje im moram reći. Neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da moj suprug zna što mi je značio, ali svaki put kada dođe vreme da to napravim, osećam se kao da odustajem, ali ja nikad neću odustati – naglasila je i nastavila: – mislim da sam jako zdrava i teško je sve ‘završiti’ kad si uveren da ti je sigurno ostalo još 10 ili 15 godina života. Kazala je da smatra da svakoga tko je u četvrtom stadijumu raka jednostavno žele odmah pokopati.

– Čini se kao da svi s ovom dijagnozom proživljavaju istu stvar. Svi me žele pokopati. Ali ja nisam spremna, osećam da još imam puno života u sebi – zaključila je.

foto: Printscreen/ Instagram/ theshando


Njen kolega Jason Priestly, koji je u seriji Beverly Hills glumio njenog blizanca Brandona, otkrio je kako je u kontaktu s glumicom. – Svakih nekoliko meseci se čujem sa Šenon da proverim kako je i što radi – kazao je i naglasio:

– Ona je strašno jaka žena. Oduvek je bila borac i znam da će se boriti najviše što može – tvrdi glumac dodajući da se s 49-godišnjakinjom zadnji put čuo nedavno te da je zvučala u redu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više