PREPORUČUJEMO: Sigurna online kupovina uz besplatnu dostavu!

Ovo doba ograničenja kretanja, naredbi za fizičku udaljenost ne mora značiti i manju mogućnost kvalitetnog odabira. Naprotiv, nikad nije bilo lakše odabrati i kupiti kvalitetno. I to iz udobnosti svog doma.

Važno je gdje, ali je važno i kako kupuješ. Za odabir kvalitetne tehnike potrebno je imati mogućnost da dobijete sve podatke o proizvodu, da dobijete sve informacije bez skrivenih kako i zašto? Šta još kupac treba? Garanciju na svaki proizvod, podršku prije, u toku i nakon kupnje svakog proizvoda. Šta ProComp još može ponuditi svojim kupcima?

Besplatna dostava u svaki kutak Bosne i Hercegovine. I nema ali…. Besplatna dostava, ali ni to nije sve. Ako već kupujete online, ako već proizvod možete dobiti na kućnu adresu bez dodatnog plaćanja, onda vam nudimo i plaćanje online – na rate, putem jedne od sedam banaka partnera.

Prodaja na rate, od 12 do 36 mjeseci, karticom, preko banaka, besplatna dostava u vašem domu, uz garanciju proizvoda i online podršku, sve iz vašeg doma. Zapamtite, ostati kod kuće ne znači ostati uskraćen za najbolji odabir. Zato je važno gdje kupujete.

ProComp se bavi prodajom isključivo kvalitetnih brendova i modela laptopa, računara, tableta, mobitela, televizora i ostalih računarskih komponenti. Zato, posjetite procomp.ba iz vašeg doma i – čuvajte zdravlje vas i vaših najmilijih – za ostalo se javite nama!

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti