Premijer Ružnić organizirao prijem za delegaciju Kickboxing Saveza USK

Premijer USK primio je u jučer članove delegacije Kickboxing saveza USK  u sastavu Zijad Halilović, predsjednik KBS USK, te Senad Ćatić i Bećo Durdžić članovi predsjedništva USK, kao i predsjednika Sportskog saveza USK gospodina Emira Dautovića i sekretara Elvisa Felića.

Povod ovog prijema su pripreme i odlazak članova Reprezentacije BiH sa USK na Evropsko kadetsko i juniorsko prvenstvo koje će se od 23.08. do 01.09.2019. godine održati u Gyor City u Mađarskoj.

Članovi delegacije su iznijeli probleme kojim se susreću pri čemu je Premijer obećao pomoć u pripremama i odlasku takmičara iz USK na pomenuto Evropsko prvenstvo.

 

Početak priprema za članove Reprezentacije sa USK je od ponddjeljka  17.06.2019. god  i trajat će do zajedničkih priprema Reprezentacije BiH.

Predsjednik KBS USK izuzetno je zadovoljan prijemom i reakcijom Premijera Ružnića na ukazane probleme kao i spremnosti i volji da pruži konkretnu pomoć mladim sportistima.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti