Kickboxing: Počele pripreme članova reprezentacije sa USK

U ponedjeljak 17.06.2019.god počele su zajedničke pripreme članova reprezentacije BiH sa područja USK. Naime u organizaciji Kickboxing Saveza Unsko-Sanskog kantona prvi put su se kckboxeri udružili i otpočeli zajedničke pripreme reprezentativaca BiH koji će nastupiti na Evropskom kadetskom i juniorskom prvenstvu koje će se održati u Mađarskoj u gradu Gyor od 23.08. do 01.09.2019.god Podršku klubovima sa USK dao je i Premijer Vlade USK gosp. Mustafa Ružnić.

Ako sve bude po planu narednih 20 dana su treninzi u Bihaću na otvorenom i u sportskoj dvorani kombinovano (kondicija, vježbe ekplozivne snage i izdržljivosti). Početkom jula radiće se 2 treninga dnevno, da bi od sredine jula reprezentativci bili pod stalnim nadzorom i imali sve potrebno da bi bez problema odrađivali dnevno 3 treninga u vidu hrane, smještaja i stručne pomoći, a planirane lokacije su kompleks medrese u Cazinu i Dom u Orašcu.

Završni dio priprema bi se radio u R.Hrvatskoj.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više