Jokić: Drago mi je vidjeti da Nurkić hoda nakon tako kratkog perioda

Denver i Portland vode žestoku bitku u konferencijskom polufinalu, ali to nije spriječilo centra Nuggetsa Nikolu Jokića da na konferenciji za medije spomene bh. reprezentativca i košarkaša Blazersa Jusufa Nurkića.

Nuggetsi i Blazersi će igrati majstoricu u konferencijskom polufinalu, Jokić će igrati za svoju ekipu, no Nurkića neće biti jer se povrijedio 18. marta kada je slomio nogu. Ipak, Jokić ga se prisjetio i istakao da je sretan zbog oporavka bh. košarkaša. To je učinio samoinicijativno na kraju konferencije za medije iako nije dobio takvo pitanje.

“Želim reći nešto, a to je da sam veoma sretan što Nurkić ponovo zdrav. Vratio se, znam da je imao tešku povredu. Rivali smo, ali mi je drago kad ga vidim kako samostalno hoda nakon tako kratkog perioda”, izjavio je Jokić i tako pokazao da je sportski duh iznad svakog rivalstva.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više