Izet Nanić, Adil Bešić … / Nurkić ponovo oduševio: Pojavio se u majici sa imenima devet heroja

Bh. košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić ponovo je oduševio svojim postupkom sve njegove fanove i javnost u BiH.

Naime, košarkaš Portland Trail Blazersa bodrio je sinoć svoje saigrače protiv Denvera u play-offu NBA lige.

Na utakmici koja je odigrana u dvorani Moda Center u Portlandu pojavio se sa majicom na kojoj su bila ispisana imena devet heroja iz posljednjeg rata u BiH: Izet Nanić, Safet Hadžić, Mehidin Hodžić, Midhad Hujdur, Hajrudin Mešić, Safet Zajko, Enver Šehović, Nesib Malkić i Adil Bešić.

Nurkić uvijek dokazuje svoju patriotizam, pa je tako prošle godine predstavio novi model patika na kojima su bila imena devet heroja, a na njima takođe nosi i Cvijet Srebrenice.

Često sluša i pjeva kasidu Devet heroja.

 


Nurkić je sinoć poslije pobjede njegove ekipe rekao je da je sada veliki pritisak na Denver Nagetsima u sedmoj utakmici.

On nažalost nije u stanju da igra play-off, jer je doživio stravičan prijelom noge u ligaškom dijelu sezone. Na pitanje kako se osjeća rekao je:

“Osjećam se dobro, zovu me zvijer s razlogom, je l’ tako?”

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti