Da li je ovo tajna uspjeha bh. reprezentacije protiv Finske? (FOTO)

Robert Prosinečki doveo posebnog gosta.

Sportista, bezbjednjak i motivacijski govornik Sarajlija Tomislav Cvitanušić 24 sata uoči utakmice protiv Finske posjetio je kamp fudbalske reprezentacije BiH.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Cvitanušić je na poziv Roberta Prosinečkog razgovarao sa igračima kako bi ih dodatno motivisao za meč protiv Finske.

Nakon pobjede od 4:1 otkrio je i o čemu su razgovarali.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
“Sinoć, 24 sata prije utakmice protiv Finske, smo pričali o Sparti, o klincima kojima su oni uzori i koji nose dresove sa njihovim imenom na leđima, o tome da ljubav i emocija nemaju cijenu, o ratnicima velikog srca koji će ostaviti srce na terenu za tim, za svoju domovinu, kakva god da je drugu nemaju. Tako je i bilo. Sjajni momci, nasmijani, ponosni i dobri. Hvala vam” poručio je Cvitanušić.

BiH je u subotu navečer bila potpuno “nabrijana” na terenu, a golovima Pjanića (x2), Hajrovića i Hodžića savladala Finsku sa 4:1.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti