Bišćanka Adna Behrem prvakinja evrope u kickboxingu, 14 medalja za BH reprezentaciju

GYOR, 30. augusta – Kickboxing reprezentacija BiH osvojila je 14 medalja na Evropskom prvenstvu za djecu, kadete i juniore u mađarskom Gyoru. 

Zlatnu medalju osvojila je Adna Behrem, iz Bihaća dok su srebrene odnijeli Zaim Kulanić, Adna Hodžić, Amar Jusupović i Lamija Hamulić iz Cazina.

 

 

Bronzane medalje odnijeli su Huso Turić, Tamara Radovanović, Aleksandar Milošević, Sergej Pudar, Ivan Marković, Ema Hamulić i Dino Ružnić

Posljednjeg takmičarskog dana Almin Hodžić, iz Tuzle, borit će se za zlatnu medalju ili potvrdu srebrene medalje u disciplini low kick.

Selektor juniorske reprezentacije BiH Veselin Đuričić zadovoljan je rezultatima mladih kickboxera.

 

Treneri reprezentacije BiH su Senad Osmanović, Redžep Halilović, Zijad Halilović, Husein Alibalić, Slobodan Radovanović, Senad Ćatić, Amel Litrić, Husein Bečirević, Samir Hamulić, Mustafa Zulić i Bećo Durdžić.

Na takmičenju je učestvovalo 1.991 takmičara iz 39 država članica WAKO organizacije raspoređenih u 255 uzrasno/težinskih kategorija.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti