ZARAZIO SE KORONA VIRUSOM, PA OTKRIO SIMPTOME: “Evo kako je počelo”

– Dobio sam ga! Ljudi nemojte da ovo ignorišete! Ja sam vrlo zdrav dijabetičar. Imam dijabetes tipa 1. Moje tijelo se dobro B0RI, ali baš me razvaljuje. Zato, ne budite moroni. Ostanite kod kuće – napisao je jedan korisnik Tvitera po imenu Džastin, koji se slikao sa zaštitnom maskom u B0LNICI.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

On je u podužem slijedu na Tviteru objasnio kako se osjećao kad je osjetio prve simptome:Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Četvrtog marta sam osetio GLAV0B0LJU i lagani B0L u plućima. Disanje mi je postajalo sve napornije, ali mislio sam da je zbog vremena, sve je procvjetalo, mora da neka alergija. Prošlog petka sam otišao u hitnu pomoć jer su me pluća strašno B0LJELA i jedva sam disao, mislio sam da ću umr**eti – napisao je Džastin, pa nastavio da opisuje svoj H0R0R:Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Dobio sam lijekove protiv gripa, inhalirali su me i pustili kući, rekavši da se vratim ako mi ne bude dobro. I vratio sam se. Dah mi je kratak, pluća strašno B0LE. GLAV0B0LJA je toliko jaka da bi OB0RILA I medveda. Ovo nije grip, nije ni srčani ud*ar, ovaj B0L u plućima je mnogo jači. Na primjer, kao kad prvi put udahnete jako hladan vazduh zagrijanim plućima. Recimo da je sličan tome – objasnio je Džastin i ponovio:Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Ovo nije grip. Grip je druga stvar. Osjeća se toliko drugačije od gripa. Samo imam B0L0VE u plućima i GLAV0B0LJU. Drugi imaju različite simptome u 0VISN0STI od toga koliko se dobro tjelo B0RI, zdravlje, pušenje, starost, napisao je Džastin.

etrqos4u8aaekug

 

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više