ZARAŽENA JE KORONA VIRUSOM I OTKRILA ŠTA JE KLJUČNO ZA OPORAVAK: Evo šta ona koristi da bi podigne imunitet i DOBRO SE OSJEĆA!

Poslije obavještenja bivše Bondove djevojke, glumice Olge Kirilenko, da je pozitina na korona virus, ona se ponovo oglasila iz karantina.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Olga je podijelila savjete na svom Instagram profilu čime se B0RI protiv virusa i kako se trenutno osjeća.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Zdravo svima! Osjećam se bolje danas. Nemam GR0ZNICU. Čujem da ljudi ne mogu da provale gdje sam sada. Ja sam u Londonu. Kako znam da je korona virus, a ne samo grip? Uradila sam test na korona virus koji je pokazao da sam pozitivna na isti. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

90407052-2583945601816888-3874294456308640698-n

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Koji su lijekovi koji doktori prepisuju za oporavak? Ne postoje. Rečeno mi je da uzmem paracetamol u slučaju da imam ozbiljnu GR0ZNICU i ako imam previše B0L0VA. Koristim vitamine i suplemente. Molim vas, ovi vitamini NISU lijek za korona virus, ali samo pomažu da imunitet bude jači da bi se B0RI0! Evo šta je uzimam: vitamin E, vitamin C, cink… – napisala je Olga.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više