ZANOSNA PLAVUŠA! Ovo je žena od Nedeljka Bajić Baje! Krije je od javnosti!

Nedeljko Bajić Baja je jedna od najpopularnijih folkera na ovim prostorima, koji je oduvijek karijeru gradio kvalitetnim pjesmama i glasom, a ne iznošenjem privatnosti u medije. Iz tog razloga mnogi ne znaju detalje iz njegovom em**vnog života, pa i to kako izgleda žena koja mu je rodila dvoje djece.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Domaći mediji pisali su 2013. godine da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pjesmu “Mokra do kože”. Prema pisanju medija, između Baje i Ivane se*nule va**ice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u em*tivnu vezu, a kasnije su se i vjenčali.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Takođe, mediji pišu i da Baja sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje djece – sina Marka i kćerku Milicu. Vijest da se Baja, kao što u tajnosti vjenčao, isto tako i raz*eo, iznenadila je domaću javnost. Pjevač ova pisanja nikada nije potvrdio.

Baja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o tome zašto porodicu krije od javnosti.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Pa kako može dijete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dvije godine, a za koji dan dobićemo i djevojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se s pojedincima sv**ao – ispričao je pjevač svojevremeno.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više