VODITELJ PINKA HITNO H0SPITALIZ0VAN! Javio se lekaru čim je osetio prve simptome!

Autor i voditelj emisije „Premijera“ i ”Premijera – Vikend specijal” na TV Pink, Ognjen Nestorović (28) H0SPITALIZ0VAN je juče u popodnevnim časovima

Ognjen se probudio sa povišenom temperaturom, i bolom u gru*ima, te je kao savestan građanin odmah se javio lekaru na pregled.

Konstatovano je da ima blaži početak up*le pluća, ali da nije pozitivan na korona test.

– Uh moram da priznam da sam bio pre**ašen na samom početku. Nije mi bilo svejedno kada su mi radili test na kovid-19, a verujem da nikom ne bi bilo prijatno. Na svu sreću nakon nekoliko sati su mi saopštili da nisam pozitivan, i u tom trenutku mi je to jedino bilo bitno jer sam svaki dan u kontaktu sa velikim brojem ljudi zbog prirode svog posla.

H0SPITALIZ0VAN sam i zaista moram da pohvalim lekare koji brinu o meni, osećam se kao da me R0ĐENA majka pazi (smeh). Ne znam kada ću se vratiti na male ekrane, ali dok lekari ne kažu da mogu da radim sigurno ću mirovati i poštovati sve što mi budu rekli – rekao je Ognjen.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više