(VIDEO) CECA U CRNINI JUTROS ZOROM DOŠLA NA ARKAN0V GR0B, A JEDAN DETALJ SU SVI ODMAH PRIMIJETILI: Pogledajte koji član porodice Ražnatović nije došao, OBJAVLJENO JE IZAŠTO!

Svake godine Arkanova ud**ica izađe na GR0B ub***nom suprugu kako bi odala pomen, a uz nju su deca Anastasija i Veljko.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pjevačica je sa porodicom na Novo GR0BLJE došla u 11 sati prije podne. Nakon sto su zap*lili sveće i pol*žili cvijeće sveštenik je zamolio sve prisutne da otpjevaju očenaš.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Porodica i prijatelji su zap*lili sveće dok je sveštenik održao pomen.

Porodica Ražnatović je ove godine proširena za jednog člana, budući da se Veljko oženio, ali njegova supruga Bogdana nije prisustvovala pomenu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Bogdana je u drugom stanju, pa, kako je običaj u Srba, tru*nice ne dolaze na GR0BLJE i ne bi trebalo da pristustvuju sah**nama, opel*ma i pom*nima.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

VELJKO KRIŠOM SNIMAO KAKO TRUDNA BOGDANA JEDE, KADA JE SHVATILA SKOČILA KAO OPAPRENA: Ispao stomačić, svi gledaju jedan DETALJ!

Veljko Ražnatović napravio je HA0S na društvenim mrežama kada je objavio čime se za ručak sladi mlada tru*nica Bogdana.

Kada je shvatila da je snima, ona je skočila od stola kao oparena pa okrenuvši se iz profila pokazala i tru*nički stomačić, međutim, njen obrok ostao je u prvom planu – pileće nožice.

“Šta jedeš to? Gle šta jede… gle ovo… K’o ker! Glođe! Pileću nogu. Pa… Pa ljubi te tvoj muž, Bogdana. Pa šta radiš to, sunce moje? Anđeli s tobom!” šalio se Veljko sa svojom suprugom. “

Prestani”, začuo se ženski glas u jednom trenutku, a pošto je bila okrenuta leđima ka kameri, mnogi sumnjaju da mu je to Bogdana odbrusila.

“Kuca moja lijepa”, potpisao je on.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više