VELIKA TUGA, BRENINA SNAJA U SUZAMA: Sve zbog Filipa, nije mogla da izdrži!

Mnogima omiljena Aleksandra Živojinovič u emisiji Puls Srbije na televiziji Kurir, gledala je prilog iznenađenja u kojem je njen muž Filip otkrio kakva je Aleksandra supruga i majka, kao i da mu je pravi prijatelj. Pogledajte ovaj EM0TIVNI trenutak koji je raznežio sve u studiju!

Na društvenim mrežama vidi se da njih dvoje žive u skl*dnom braku već dve godine, a sada je Filip uradio nešto što je Aleksandru potpuno SL0MIL0 i ras**akalo.

Voditelji emisije Aleksandri su priredili pravo iznenađenje, pa su pustili snimke sa njihovog velelepnog venčanja, nakon čega je usledio intervju Filipa.

On je govorio o njihovom braku, kao i o svojoj ženi, a sve što se moglo čuti jesu reči hvale.

– Aleksandra je divna žena, divna supruga, prijatelj, majka… Najsretnija je kada je sa našim sinom i ja sam presretan zbog toga – pričao je FIlip, pa otkrio da priželjkuje proširenje porodice, te da bi volio da sledeća bude devojčica.

Njegove reči dirnule su Aleksandru, koja je reagovala vrlo EM0TIVN0, te se u emisiji uživo ras**akala, što je malo Š0KIRAL0 i oduševilo sve.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više